mobil-header3

Vatten, kakor, bollar, badmintonrack...

Vatten, kakor, bollar, badmintonrack, block och pennor inhandlat. Det mesta skulle till ett boende för ensamkommande barn. Runt 30 pojkar fanns på boendet. Med block och pennor till hjälp ska pojkarna få börja lära sig grekiska. Tack för era bidrag, de gör skillnad!

Senaste inläggen

ArkivOrgnr: 802498-7532 • Swish: 1233559408 • Plusgiro: 786278-2

© Team Sweden Volunteers


Integritetspolicy


Team Sweden Volunteers


 

volontärer, flyktinghjälp, Aten, Kos, Grekland, Lesbos, Moria, hjälp till flyktingar, hjälp flyktingar, Refugees Welcome, hjälporganisation, insamling till flyktingar, insamling av kläder, insamling av pengar, insamling av saker, insamling av barnvagnar, resor till flykingläger, hjälp till flyktingläger, TSV, barnvagnsinsamling