mobil-header3

190 flyktingar, mest barnfamiljer...

 

190 flyktingar, mest barnfamiljer. Så många packades på denna båt på för att ta sig till från Turkiet till Grekland. Vi fick uppgifter om att fyra flyktingar som fanns på båten drunknade. Båten började brinna och bogserades till hamnen i Kos. Under tre dagar stöttade vi dessa fantastiskt starka och fina människor. Vi delade ut kläder och andra förnödenheter så som ryggsäckar och blöjor. Flera familjer fick bärselar till sina små eller barnvagnar. Vi skjutsade dem till polisen där de måste registrera sig och till en restaurang där de fick mat. Vi serverade mat. Väntade med dem då de varit tvugna att kö i timmar hos polisen. Vi lekte, sjöng och blåste såpbubblor med barnen. Vi hjälpte också många med biljetter till färjan för att ta sig vidare till Athen. 

Tack alla ni som bidragit med saker och pengar. Era bidrag har gjort stor skillnad! ❤❤❤
 

Senaste inläggen

ArkivOrgnr: 802498-7532 • Swish: 1233559408 • Plusgiro: 786278-2

© Team Sweden Volunteers


Integritetspolicy


Team Sweden Volunteers


 

volontärer, flyktinghjälp, Aten, Kos, Grekland, Lesbos, Moria, hjälp till flyktingar, hjälp flyktingar, Refugees Welcome, hjälporganisation, insamling till flyktingar, insamling av kläder, insamling av pengar, insamling av saker, insamling av barnvagnar, resor till flykingläger, hjälp till flyktingläger, TSV, barnvagnsinsamling