mobil-header3

Enköpings-Posten: De reser för att hjälpa till

Klicka på bilden för att läsa hela artikeln Klicka på bilden för att läsa hela artikeln

Flyktingkris. Bilden på den lilla döda pojken som hade spolats upp på stranden fick Teresa Fröling att bestämma sig. I stället för att bara sitta hemma och se på nöden i tv och tycka och tänka åker hon till Kos för att hjälpa människor på flykt....

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterOrgnr: 802498-7532 • Swish: 1233559408 • Plusgiro: 786278-2

© Team Sweden Volunteers


Integritetspolicy


Team Sweden Volunteers


 

volontärer, flyktinghjälp, Aten, Kos, Grekland, Lesbos, Moria, hjälp till flyktingar, hjälp flyktingar, Refugees Welcome, hjälporganisation, insamling till flyktingar, insamling av kläder, insamling av pengar, insamling av saker, insamling av barnvagnar, resor till flykingläger, hjälp till flyktingläger, TSV, barnvagnsinsamling