mobil-header3

Vi hjälpte en 15 årig pojke

Teresa: 
Vi hjälpte en 15 årig pojke. En 15 årig pojke som sagt att han var18 år av rädsla att han inte skulle få lämna ön. När han väl sagt att han är 18 så får han ingen hjälp, av nån och det går inte att ändra trots att han ändrat sig. En pojke som definitivt var 15 år, om ens det. Inga pengar, ingen hjälp och ingen färjebiljett. Alis berättade hans historia som inte var något man hör varje dag. Vilka livsöden, vilket öde överhuvudtaget. Självklart ville vi hjälpa honom. Färjebiljett köpt och pengar på vägen så han klarar sig bättre. När han fick dessa fick jag en sån kram och hans tunna armar släppte aldrig, han kramades och han grät högt. Alla grät. Han tog min hand, kysste den flera gånger och kramades lite till. 

Detta möte, gör hela resan värt det, bara detta möte gör allt värt det. Bara vetskapen om vilken skillnad vi gjort för honom kommer jag för alltid bära med mig. Han hamnar på en speciell plats i mitt hjärta tillsammans med några andra speciella människor av de tusentals vi hjälpt ❤

Senaste inläggen

ArkivOrgnr: 802498-7532 • Swish: 1233559408 • Plusgiro: 786278-2

© Team Sweden Volunteers


Integritetspolicy


Team Sweden Volunteers


 

volontärer, flyktinghjälp, Aten, Kos, Grekland, Lesbos, Moria, hjälp till flyktingar, hjälp flyktingar, Refugees Welcome, hjälporganisation, insamling till flyktingar, insamling av kläder, insamling av pengar, insamling av saker, insamling av barnvagnar, resor till flykingläger, hjälp till flyktingläger, TSV, barnvagnsinsamling