mobil-header3

Det här är Arrat från Afghanistan

Lisa på Leros:
Det här är Arrat från Afghanistan. Han kom till Leros igår tillsammans med sin familj. Idag har vi spelat fotboll tillsammans nästan hela dagen.

Den här killen fastnade lite extra i mitt hjärta då han i början av dagen blygt satt och tittade på när de stora killarna spelade fotboll tillsammans med oss. Efter att vi blåst lite såpbubblor tillsammans började han dra i min arm, nu var det dags, han skulle göra entré på fotbollsplanen. Vi gjorde det tillsammans men efter fem minuter tog han över och ägde scenen. Han började coacha oss och de stora killarna, han gestikulerade och skrek åt oss på dari, vi skulle springa snabbare och spela som ett lag. (Eller något i den stilen, han visade tydligt sitt missnöje när vi stod stilla och passade fel i alla fall).

Att se en liten kille som varit med om så mycket elände göra något han älskar och skratta konstant i flera timmar är ett ögonblick jag aldrig kommer glömma. Under den här resan har jag vågat öppna min famn och pratat med otroligt många människor, möten jag aldrig kommer glömma och som gjort skillnad både för mig och de människor jag mött.

Senaste inläggen

ArkivOrgnr: 802498-7532 • Swish: 1233559408 • Plusgiro: 786278-2

© Team Sweden Volunteers


Integritetspolicy


Team Sweden Volunteers


 

volontärer, flyktinghjälp, Aten, Kos, Grekland, Lesbos, Moria, hjälp till flyktingar, hjälp flyktingar, Refugees Welcome, hjälporganisation, insamling till flyktingar, insamling av kläder, insamling av pengar, insamling av saker, insamling av barnvagnar, resor till flykingläger, hjälp till flyktingläger, TSV, barnvagnsinsamling