mobil-header3

Jag har aldrig förr mött så många tappra, modiga, starka människor på så kort tid

Marie: 
Jag har bara varit här på Kos några dagar men jag har aldrig förr mött så många tappra, modiga, starka människor på så kort tid.

Människor som under fruktansvärda förhållanden måste fly från något ännu mer fruktansvärt. Fly med hopp om fred, liv och lycka för sin familj och sina vänner. Något jag själv strävar efter och kanske stundtals tar för givet. Jag kan inte annat än känna ödmjukhet och vara så tacksam för dessa möten och att jag har möjlighet att bidra till att detta kan bli verkligt för dem.

Jag kommer aldrig glömma de glittrande ögonen, hos den lilla tjejen som ger mig en tumme upp, eller den äldre kvinnan som kysser min kind, eller killen som säger att vi alltid kommer finnas med i deras hjärtan.

Senaste inläggen

ArkivOrgnr: 802498-7532 • Swish: 1233559408 • Plusgiro: 786278-2

© Team Sweden Volunteers


Integritetspolicy


Team Sweden Volunteers


 

volontärer, flyktinghjälp, Aten, Kos, Grekland, Lesbos, Moria, hjälp till flyktingar, hjälp flyktingar, Refugees Welcome, hjälporganisation, insamling till flyktingar, insamling av kläder, insamling av pengar, insamling av saker, insamling av barnvagnar, resor till flykingläger, hjälp till flyktingläger, TSV, barnvagnsinsamling