mobil-header3

På väg från handlingen såg vi en man

Maija: 
På väg från handlingen såg vi en man sittandes i gräset. Vi vände runt och frågade om vi kunde hjälpa honom. Det verkade som att han ville bara vila, på väg till hem. Vi märkte att han var hungrig så vi gav honom en vattenflaska , Flap Jack, croissant och en filt.

Med hjälp av lite spanska och lite italienska kunde vi kommunicera. Ibland måste man hjälpa även de som bor här. Han var så glad, tacksam och mysig gubbe. Rätt säker på att han gjorde våran dag mer än vi gjorde hans.

Senaste inläggen

ArkivOrgnr: 802498-7532 • Swish: 1233559408 • Plusgiro: 786278-2

© Team Sweden Volunteers


Integritetspolicy


Team Sweden Volunteers


 

volontärer, flyktinghjälp, Aten, Kos, Grekland, Lesbos, Moria, hjälp till flyktingar, hjälp flyktingar, Refugees Welcome, hjälporganisation, insamling till flyktingar, insamling av kläder, insamling av pengar, insamling av saker, insamling av barnvagnar, resor till flykingläger, hjälp till flyktingläger, TSV, barnvagnsinsamling