mobil-header3

Det går liksom inte att ta in hur desperat man måste vara

Hedvig: 
Trots att jag sett resterna av båtar, paddlar, flytvästar, skor och denna babyfilt på stranden kan jag fortfarande inte ta in att de människor vi mött här faktiskt flytt över havet. Det går liksom inte att ta in hur desperat man måste vara som förälder för att ta risken och sätta sig i en undermålig båt och fejkflytbästar mitt i natten med sina barn. När man kanske aldrig åkt båt förr. När man vet att människor drunknar nästan varje natt. När man inte vet vart man ska utan bara får färdriktningen utpekad för sig. När man inte vet vad som händer sen om man klarar sig till andra sidan. Den rädslan och ångesten föräldrarna troligen känner när båten lämnar land är för stor för mig att ens försöka förstå. Jag önskar att ingen människa skulle behöva känna sig så desperat.

Senaste inläggen

ArkivOrgnr: 802498-7532 • Swish: 1233559408 • Plusgiro: 786278-2

© Team Sweden Volunteers


Integritetspolicy


Team Sweden Volunteers


 

volontärer, flyktinghjälp, Aten, Kos, Grekland, Lesbos, Moria, hjälp till flyktingar, hjälp flyktingar, Refugees Welcome, hjälporganisation, insamling till flyktingar, insamling av kläder, insamling av pengar, insamling av saker, insamling av barnvagnar, resor till flykingläger, hjälp till flyktingläger, TSV, barnvagnsinsamling