mobil-header3

Enköpings Posten: Sorg men också glädje

Klicka på bilden för att läsa hela artikeln Klicka på bilden för att läsa hela artikeln

Ahmad är handikappad och helt utmattad när han kom till svenskbasen på Kos från Syrien buren av sin pappa. Hans återhämtning och lycka över rullstolen tillhörde de glädjeämnen som bröt av den sorg som volontärerna mötte hos dem som mist anhöriga på resan över havet....

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterOrgnr: 802498-7532 • Swish: 1233559408 • Plusgiro: 786278-2

© Team Sweden Volunteers


Integritetspolicy


Team Sweden Volunteers


 

volontärer, flyktinghjälp, Aten, Kos, Grekland, Lesbos, Moria, hjälp till flyktingar, hjälp flyktingar, Refugees Welcome, hjälporganisation, insamling till flyktingar, insamling av kläder, insamling av pengar, insamling av saker, insamling av barnvagnar, resor till flykingläger, hjälp till flyktingläger, TSV, barnvagnsinsamling