mobil-header3

Nyheter24: Volontärerna är här, men var sjutton är alla hjälporganisationer?

Klicka på bilden för att läsa hela artikeln på Nyheter24 Klicka på bilden för att läsa hela artikeln på Nyheter24

Teresa Fröling: "Jag och resten av alla volontärer på Kos och säkert många andra ställen runt om i världen undrar vart sjutton hjälporganisationerna är? Vart är ni när folk behöver er som mest?"

Jag är så upprörd just nu. Vi var arton volontärer plus flera andra volontärer som fanns på Kos, men sedan vi åkt hem börjar det nu bli totalt ohållbart. I natt när drygt 200 flyktingar anlände så fanns ingen på plats och tog emot dem. Ingen mat eller vatten delades ut, inga torra kläder, inga filtar, ingenting. Det som gör mig mest upprörd är att ingen fanns där och mötte dem, att ingen brydde sig och att ingen visade dem tillrätta. Inga kramar, ingen tröst och ingen omtanke.....

Mediaarkiv

Senaste mediaklippOrgnr: 802498-7532 • Swish: 1233559408 • Plusgiro: 786278-2

© Team Sweden Volunteers


Integritetspolicy


Team Sweden Volunteers


 

volontärer, flyktinghjälp, Aten, Kos, Grekland, Lesbos, Moria, hjälp till flyktingar, hjälp flyktingar, Refugees Welcome, hjälporganisation, insamling till flyktingar, insamling av kläder, insamling av pengar, insamling av saker, insamling av barnvagnar, resor till flykingläger, hjälp till flyktingläger, TSV, barnvagnsinsamling