mobil-header3

Stockholm Direkt - Caroline åkte från Täby till Kos för att hjälpa flyktingar

Klicka på bilden för att läsa hela artikeln. Foto: Lydia Farran-Lee Klicka på bilden för att läsa hela artikeln. Foto: Lydia Farran-Lee

Carloine Lindau jobbar till vardags som intensivstödjare på missbruksenheten på Täby kommun. Nu har hon nyligen kommit hem från en vecka på Kos. "Man hittar en glädje mitt i eländet", säger hon.... (läs hela artikeln, klicka här eller på bilden)

Mediaarkiv

Senaste mediaklippOrgnr: 802498-7532 • Swish: 1233559408 • Plusgiro: 786278-2

© Team Sweden Volunteers


Integritetspolicy


Team Sweden Volunteers


 

volontärer, flyktinghjälp, Aten, Kos, Grekland, Lesbos, Moria, hjälp till flyktingar, hjälp flyktingar, Refugees Welcome, hjälporganisation, insamling till flyktingar, insamling av kläder, insamling av pengar, insamling av saker, insamling av barnvagnar, resor till flykingläger, hjälp till flyktingläger, TSV, barnvagnsinsamling