mobil-header3

Nyheter24: Jag var i Grekland och hjälpte flyktingar – så här var det

Klicka på bilden för att läsa hela artikeln på Nyheter24 Klicka på bilden för att läsa hela artikeln på Nyheter24

DEBATT 
Debattören: Och vem är vi att hindra dem? Vem är vi att begära tacksamhet? Vem är vi att ställa krav? Detta är människor som lämnat allt, som förlorat någon de håller kär, som riskerat livet.

Överallt ser man dem: smygrasisterna. En delning där och en till. Samtliga handlar om negativa saker kring invandringen som skett i Sverige och utomlands. Mina såkallade vänner på sociala media, delar och delar. Jag delar också, fast jag fokuserar på de bra artiklarna och inläggen... läs hela artikeln här

Mediaarkiv

Senaste mediaklippOrgnr: 802498-7532 • Swish: 1233559408 • Plusgiro: 786278-2

© Team Sweden Volunteers


Integritetspolicy


Team Sweden Volunteers


 

volontärer, flyktinghjälp, Aten, Kos, Grekland, Lesbos, Moria, hjälp till flyktingar, hjälp flyktingar, Refugees Welcome, hjälporganisation, insamling till flyktingar, insamling av kläder, insamling av pengar, insamling av saker, insamling av barnvagnar, resor till flykingläger, hjälp till flyktingläger, TSV, barnvagnsinsamling