mobil-header3

Vi i Sollentuna nr 7/16: Viljan att hjälpa tog dem till Kos

Klicka på bilden för att ladda hem och läsa tidningen som PDF Klicka på bilden för att ladda hem och läsa tidningen som PDF

En vilja att göra något konkret för att hjälpa till förde Catarina Åhlin och Hedvig Andersson till Kos som volontärer. De gjorde sin första resa dit i januari och planerar nu nästa.

Team Sweden Volunteers är en ideell organisation som startades i slutet av förra sommaren som en reaktion på flyktingsituationen och de akuta humanitära behoven som växte sig allt större. Sedan dess har 50-tal volontärer åkt till Grekland för att hjälpa till.

I januari åkte Catarina Åhlin och Hedvig Andersson från Norrviken till ön Kos för att arbeta ideellt på plats med Team Sweden Volunteers. Nu samlar de in sådant som de ska ta med sig under nästa resa – som de redan är igång med att planera... klicka här för att läsa hela artikeln i tidningen Mitt-i

Mediaarkiv

Senaste mediaklippenOrgnr: 802498-7532 • Swish: 1233559408 • Plusgiro: 786278-2

© Team Sweden Volunteers


Integritetspolicy


Team Sweden Volunteers


 

volontärer, flyktinghjälp, Aten, Kos, Grekland, Lesbos, Moria, hjälp till flyktingar, hjälp flyktingar, Refugees Welcome, hjälporganisation, insamling till flyktingar, insamling av kläder, insamling av pengar, insamling av saker, insamling av barnvagnar, resor till flykingläger, hjälp till flyktingläger, TSV, barnvagnsinsamling