mobil-header3

Natalie: Igår var vi bland annat på Piraeus...

Klicka för att se fler bilder på vår Facebook-sida Klicka för att se fler bilder på vår Facebook-sida

Igår var vi bland annat på Piraeus och hjälpte till på förmiddagen, på eftermiddagen var vi som tidigare nämt på ett möte med flera organisationer, bland annat grekiska Rädda Barnen, EASO, Salvation Army och Boat Refugee foundation.

Vi pratade om den rådande situationen på Victoria Square och om kommande förändringar. Jag och Carin berättade lite om oss och förklarade att vi gärna samarbetar med dem vid kommande resor.
Efter det mötte vi upp en svensk tjej som bor i Grekland. Hon visade oss till ett boende för de som ingen annan riktigt ville hjälpa, främst ensamma män från Marocko och Algeriet. Detta boende sköts av anarkister och går runt helt och hållet tack vare donationer från privatpersoner.

Utanför hade de en skylt med sådant som de behövde så efter en liten rundtur på boendet så bestämde vi oss för att gå och handla lite av det dem önskar. Vi köpte apelsiner, bananer, tomater, mjölk, kaffe, te, diskmedel, disksvampar, sopsäckar, rakhyvlar, raklödder, tandborstar och tandkräm. Tacksamheten från både de boende och av en av tjejerna som hjälpte till där var enorm.

Efter att vi lämnat av detta så gick vi och handlade till boendet för familjer. Till dem köpte vi blöjor, barnschampo, juice och massa croissanter. Även detta boende sköts av anarkister och får inga bidrag överhuvudtaget. Allt går runt tack vare de donationer de får.

Tusen tack för era donationer. Tack vare just ditt bidrag kunde detta bli möjligt. ❤

//Natalie

Senaste inläggen

ArkivOrgnr: 802498-7532 • Swish: 1233559408 • Plusgiro: 786278-2

© Team Sweden Volunteers


Integritetspolicy


Team Sweden Volunteers


 

volontärer, flyktinghjälp, Aten, Kos, Grekland, Lesbos, Moria, hjälp till flyktingar, hjälp flyktingar, Refugees Welcome, hjälporganisation, insamling till flyktingar, insamling av kläder, insamling av pengar, insamling av saker, insamling av barnvagnar, resor till flykingläger, hjälp till flyktingläger, TSV, barnvagnsinsamling