mobil-header3

Flyktingströmmen till Kos har minskat drastiskt och vi har därför beslutat att nu fokusera på Aten

Flyktingströmmen till Kos har minskat drastiskt och läget där är under kontroll. som det ser ut nu.Vi har därför beslutat att fokusera på Aten en tid framöver och andra resan till Aten blir den 11 mars då tre av våra fantastiska volontärer åker.

Planeringen pågår för fullt och tanken är att vi ska etablera oss i Aten under en längre tid framöver så länge situationen ser ut som den gör.

Carin och Natalie som just kommit hem från Aten har nystat upp situationen till oss och knytit en massa bra kontakter så att vi snabbare kan komma igång med vårt arbete när vi åker dit. 

Alla ni som hört av er om att volontära med oss är välkomna med oss på framtida resor till Aten. Det är dock viktigt att ni är flexibla då situationen är väldigt föränderlig och vi anpassar oss och om några veckor eller månader kanske behovet är som störst på öarna igen.

Senaste inläggen

ArkivOrgnr: 802498-7532 • Swish: 1233559408 • Plusgiro: 786278-2

© Team Sweden Volunteers


Integritetspolicy


Team Sweden Volunteers


 

volontärer, flyktinghjälp, Aten, Kos, Grekland, Lesbos, Moria, hjälp till flyktingar, hjälp flyktingar, Refugees Welcome, hjälporganisation, insamling till flyktingar, insamling av kläder, insamling av pengar, insamling av saker, insamling av barnvagnar, resor till flykingläger, hjälp till flyktingläger, TSV, barnvagnsinsamling