mobil-header3

Vetlanda Posten: Anna och Emma åker på volontärresa till Aten

 De hade tänkt åka till Kos, men med det nya flyktingavtalet mellan EU och Turkiet gör att volontärer inte längre är välkomna på de grekiska öarna. Istället åker kusinerna Emma Wrede och Anna Dahl till Aten som flyktingvolontärer.

Klicka här för att läsa hela artikeln på Vetlanda Posten och se tv-inslaget
 

Mediaarkiv

Senaste mediaklippOrgnr: 802498-7532 • Swish: 1233559408 • Plusgiro: 786278-2

© Team Sweden Volunteers


Integritetspolicy


Team Sweden Volunteers


 

volontärer, flyktinghjälp, Aten, Kos, Grekland, Lesbos, Moria, hjälp till flyktingar, hjälp flyktingar, Refugees Welcome, hjälporganisation, insamling till flyktingar, insamling av kläder, insamling av pengar, insamling av saker, insamling av barnvagnar, resor till flykingläger, hjälp till flyktingläger, TSV, barnvagnsinsamling