mobil-header3

Stefan: Varje dag får vi många fina möten men vi får också till oss massor med skräckhistorier

Stefan: 
Varje dag får vi många fina möten men vi får också till oss massor med skräckhistorier.

En man, ca 40 år visar ärr på kroppen. Ärr efter skottsår och operationer. Han sköts utanför sin by. Fem skott perforerade hans kropp med flera operationer som följd.

Hans fru och son hade också träffats och opererats.

En ung, snygg pojke, 17 år, kommer förbi vår teservering. Han beundrar mina tatueringar, vilket många gör. Han visar att han också har en tatuering, ett par pilar. Han drar upp sin tröja och visar fler tatueringar men vi ser också hans ärrade kropp, med sorg i blicken börjar han berätta om att han utsatts för tortyr med syra.

Efter en stund blir jag tvungen att dra mig undan en stund och gråta. Det är så grymt och orättvist att dessa barn och unga skall få bära dessa fruktansvärda konsekvenser av krigsherrarnas övergrepp.

Sverige måste öppna sina gränser igen. Vi måste införa en generösare flyktingpolitik men fram till dess måste vi hjälpa. Vill du vara med och hjälpa, swisha gärna ett bidrag till Team Sweden volunteers.

Var rädda om varandra.
 

Lämna en kommentar:

Senaste inläggen

ArkivOrgnr: 802498-7532 • Swish: 1233559408 • Plusgiro: 786278-2

© Team Sweden Volunteers


Integritetspolicy


Team Sweden Volunteers


 

volontärer, flyktinghjälp, Aten, Kos, Grekland, Lesbos, Moria, hjälp till flyktingar, hjälp flyktingar, Refugees Welcome, hjälporganisation, insamling till flyktingar, insamling av kläder, insamling av pengar, insamling av saker, insamling av barnvagnar, resor till flykingläger, hjälp till flyktingläger, TSV, barnvagnsinsamling