mobil-header3

Pärlkastaren bloggar om sin resa

– Du är en hjälte!

Är jag? Klart är att jag aldrig fått så många muntra hejarop på sociala medier som under min resa till flyktingkrisens Aten. Och visst, det känns alltid skönt med ryggdunkar en masse och jag är mycket nöjd att jag åkte, men hjälte? Knappast. Snarare kände jag mig som en svikare när jag drog handbagaget förbi alla flyktingar som låg utspridda i färjeterminalen i Pireus-hamnen.

En efter en stoppade de mig och gav mig en kram eller en kyss på kinden. Det är märkligt hur snabbt man kommer människor nära i utsatta situationer. Det finns liksom inte utrymme för fasader...

Läs hela blogginlägget här:
https://parlkastaren.com/2016/06/07/volontararbeta-att-egoboosta-eller-hjalpa-andra/

 

Lämna en kommentar:

Senaste inläggen

Etiketter

Arkiv

Senaste kommentarer

-


Orgnr: 802498-7532 • Swish: 1233559408 • Plusgiro: 786278-2

© Team Sweden Volunteers


Integritetspolicy


Team Sweden Volunteers


 

volontärer, flyktinghjälp, Aten, Kos, Grekland, Lesbos, Moria, hjälp till flyktingar, hjälp flyktingar, Refugees Welcome, hjälporganisation, insamling till flyktingar, insamling av kläder, insamling av pengar, insamling av saker, insamling av barnvagnar, resor till flykingläger, hjälp till flyktingläger, TSV, barnvagnsinsamling