mobil-header3

Ja kära någon vilken dag. Det har varit fruktansvärt varmt idag.

Suzanne:
Ja kära någon vilken dag. Det har varit fruktansvärt varmt idag. 39° i luften när det var som varmast och väldigt lite vind. Jag tog ut poolerna och lekte med barnen. De älskar verkligen att leka i vattnet. Svalt och skönt och väldigt roligt med plask och skratt.

Allt som oftast ballar lekar ut här. Barnen är liksom på helspänn hela tiden och minsta lilla knuff kan resultera i floder av tårar eller regelrätta slagsmål, men idag var det helt magiskt och bara stora leenden.

Det finns en liten kille här som jag knappt har sett le någon gång, han går alltid för sig själv, alltid utanför, men idag lekte han av hjärtats lust och hade så roligt med de andra barnen och det gjorde mig så himla glad att se honom. Efter att han hade badat kurade han ihop sig med två andra barn i en UNHCR-filt och värmde sig och de bara fnittrade och hade roligt tillsammans. Jag var så himla himla glad när jag såg hur roligt han hade det tillsammans med andra barn.

 

Lämna en kommentar:

Senaste inläggen

ArkivOrgnr: 802498-7532 • Swish: 1233559408 • Plusgiro: 786278-2

© Team Sweden Volunteers


Integritetspolicy


Team Sweden Volunteers


 

volontärer, flyktinghjälp, Aten, Kos, Grekland, Lesbos, Moria, hjälp till flyktingar, hjälp flyktingar, Refugees Welcome, hjälporganisation, insamling till flyktingar, insamling av kläder, insamling av pengar, insamling av saker, insamling av barnvagnar, resor till flykingläger, hjälp till flyktingläger, TSV, barnvagnsinsamling