mobil-header3

Hallandsposten: Halmstadbo samlar barnvagnar till flyktingbarn

Rebecka Larsson tröttnade på att sitta hemma på soffan utan att göra något. Nu håller hon en insamling där Halmstadborna får chansen att skänka barnvagnar, sovsäckar och annat nyttigt till flyktinglägret på Lesbos i Grekland.

Se mer info i vårt facebook-inlägg här:
www.facebook.com/teamswedenvolunteers/posts/940265719656609

eller läs hela artikeln här (kräver abonnemang på tidningen): 
www.hallandsposten.se/nyheter/halmstad/halmstadbo-samlar-barnvagnar-till-flyktingbarn-1.19097226
 
 

Arkiv, mediaklipp

Senaste mediaklippenOrgnr: 802498-7532 • Swish: 1233559408 • Plusgiro: 786278-2

© Team Sweden Volunteers


Integritetspolicy


Team Sweden Volunteers


 

volontärer, flyktinghjälp, Aten, Kos, Grekland, Lesbos, Moria, hjälp till flyktingar, hjälp flyktingar, Refugees Welcome, hjälporganisation, insamling till flyktingar, insamling av kläder, insamling av pengar, insamling av saker, insamling av barnvagnar, resor till flykingläger, hjälp till flyktingläger, TSV, barnvagnsinsamling