mobil-header3

Lokaltidningen Malmö Limhamn: Barnvagnsinsamling slår rekord: "Jag blir varm i hjärtat"

Volontärorganisationen Team Sweden Volunteers barnvagnsinsamling slår rekord i Malmö. "Vi förväntade oss att vi skulle få hit 20, 30 barnvagnar, som i Stockholm och Göteborg – i stället har vi fått in ett hundratal", säger Marcus Sandén, hotellchef på Comfort Hotel Malmö.

Hotellkedjan Comfort Hotel stöttar sedan ett par år den ideella volontärorganisationen TSV, Team Sweden Volunteers, med att ge plats åt deras årliga insamlingar av barnvagnar innan de skickas vidare till flyktinglägren i Grekland.

I ÅR HAR TSV för första gången gjort en satsning i Malmö, något som gav hotellchefen, Limhamnsbon Marcus Sandén, angenäma problem.

– Här gjordes en liknande insamling i fjol av en privatperson, den insamlingen drog in typ tio barnvagnar. Jag förväntade mig något sådant nu också, men i stället har det bara vällt in barnvagnar, säger han.

Läs hela artikeln här: https://malmo.lokaltidningen.se/nyheter/2019-10-11/-Barnvagnsinsamling...

Arkiv, mediaklipp

Senaste mediaklippenOrgnr: 802498-7532 • Swish: 1233559408 • Plusgiro: 786278-2

© Team Sweden Volunteers


Integritetspolicy


Team Sweden Volunteers


 

volontärer, flyktinghjälp, Aten, Kos, Grekland, Lesbos, Moria, hjälp till flyktingar, hjälp flyktingar, Refugees Welcome, hjälporganisation, insamling till flyktingar, insamling av kläder, insamling av pengar, insamling av saker, insamling av barnvagnar, resor till flykingläger, hjälp till flyktingläger, TSV, barnvagnsinsamling