mobil-header3

Vallentuna Direkt: Hon samlar barnvagnar till flyktingläger i Grekland

Vintern närmar sig med stormsteg, och i stora flyktingläger i Grekland blir det allt svårare att hålla värmen. Nu pågår en insamling av barnvagnar runt om i Sverige – bland annat i ett garage i Danderyd.

Sedan 2015 har organisationen Team Sweden Volunteers samlat in förnödenheter till flyktingläger i Grekland. Fokus ligger på barnvagnar, och volontärer runt om i landet hjälps åt att anordna uppsamlingsplatser dit folk kan komma och skänka sådant de anser sig kunna avvara.

– Det är extremt många barn som lever under väldigt tuffa förhållanden. Att sova direkt på marken när det är kallt går inte när man är så liten, säger Ellinor Strömstedt, ansvarig för området Danderyd/Lidingö.

Läs hela artikeln i tidningen här www.stockholmdirekt.se/nyheter/hon-samlar-barnvagnar-till-flyktinglager-i-grekland/repsjC!wvDIUovtKsp6Tokay9Ng/

 

Arkiv, mediaklipp

Senaste mediaklippenOrgnr: 802498-7532 • Swish: 1233559408 • Plusgiro: 786278-2

© Team Sweden Volunteers


Integritetspolicy


Team Sweden Volunteers


 

volontärer, flyktinghjälp, Aten, Kos, Grekland, Lesbos, Moria, hjälp till flyktingar, hjälp flyktingar, Refugees Welcome, hjälporganisation, insamling till flyktingar, insamling av kläder, insamling av pengar, insamling av saker, insamling av barnvagnar, resor till flykingläger, hjälp till flyktingläger, TSV, barnvagnsinsamling