mobil-header3

Hjälp oss genom att bidra till våra insamlingar:

Förutom pengar samlar vi in och tar med oss, eller skickar ner, användbara saker till flyktinglägren. På denna sida skriver vi vad vi behöver och vad du kan hjälpa till med just nu.

Insamling av barnvagnar 2020

Hittils har vi samlat in fler än 1700 barnvagnar som har skickats till flyktingläger i Grekland - men vagnarna räcker ändå inte.

Har du en vagn att skänka, skänk den då gärna till oss!

Adresser och kontaktuppgifter till våra fantastiska volontärer som tar emot ser ni på vår Facebook-sida på denna länk:

Vi tar även emot filtar, blöjor, mjölkersättning, strumpor, bärselar, bärryggsäckar, ryggsäckar, liggunderlag, sovsäckar, tält, rullatorer och kryckor.

Nöden är akutare än vad den nånsin varit och nu behöver vi all hjälp vi kan få! Kylan kommer med stormsteg och små barn ska inte behöva ligga i gyttjan på marken bland råttor! En barnvagn räddar liv. Hjälp oss hjälpa!

Bor du i Stockholm eller dess närområde och har möjlighet att åka och hämta barnvagnar hos dem som inte kan ta sig och köra dem till våra volontärer ovan så kommentera nedan eller skicka ett meddelande till oss.

Vill du hjälpa till med en insamling och har möjlighet att köra det insamlade till Skokloster, hör av dig!

⚠ Tänk på detta när du vill skänka en vagn:

Barnvagnen ska vara rengjord och vi vill att du kollar att luften i däcken är okej och att vagnen är hel innan du lämnar den till oss. Vagnen ska vara redo att skickas och användas direkt.

TACK ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Pengar hjälper oss att hjälpa ännu fler

Swisha ditt bidrag till Team Sweden Volunteers genom att scanna QR-koden ovan eller skriva in nummer: 1233559408 Swisha ditt bidrag till Team Sweden Volunteers genom att scanna QR-koden ovan eller skriva in nummer: 1233559408

Insamling av pengar pågår löpande och pengarna används till fraktkostnader, inköp av förnödenheter på plats i flyktinglägren (vatten, mat, blöjor, mediciner, santitesprodukter etc)*.

Vi tar tacksamt emot alla bidrag. Inget bidrag är för litet, även 5 kronor gör skillnad! <3

Du kan donera pengar till oss på följande sätt:​

  • Med Swish till nr: 1233559408
  • Plusgiro: 786278-2


Tusen tack för ditt bidrag!
 

* Resor och uppehälle på plats i Grekland har alla volontärer betalat ur egen ficka. Inga donerade pengar har gått eller går till våra volontärers omkostnader.

Hämta gärna hem och skriv ut våra affischer om ni vill sätta upp dem på anslagstavlor eller vid insamlingsevenemang!

Marknasdsför oss gärna där du bor eller jobbar!

Om du vill kan du hämta hem och skriva ut våra affischer och sätta upp dem vid insamlingar, på arbetsplatsen, på anslagstavlor eller på andra platser där människor rör sig. All hjälp vi kan få med marknadsföring är välkommen!

 Klicka här för att välja och hämta affischer

Våra sponsorer

loading...


Orgnr: 802498-7532 • Swish: 1233559408 • Plusgiro: 786278-2


 

© Team Sweden Volunteers


Team Sweden Volunteers


 

volontärer, flyktinghjälp, Aten, Kos, Grekland, Lesbos, Moria, hjälp till flyktingar, hjälp flyktingar, Refugees Welcome, hjälporganisation, insamling till flyktingar, insamling av kläder, insamling av pengar, insamling av saker, insamling av barnvagnar, resor till flykingläger, hjälp till flyktingläger, TSV, barnvagnsinsamling