mobil-header3

Hjälp oss genom att bidra till våra insamlingar:

Förutom pengar samlar vi in och tar med oss, eller skickar ner, användbara saker till flyktinglägren. På denna sida skriver vi vad vi behöver och vad du kan hjälpa till med just nu.

Insamling av barnvagnar 2020

Hittils har vi samlat in fler än 2000 barnvagnar som har skickats till flyktingläger i Grekland - men vagnarna räcker ändå inte.

Har du en vagn att skänka?

Allt gällande insamlingar och utdelningen av barnvagnar mm delas på vår Facebook-sida så följ oss där för senaste nytt.

⚠ Tänk på detta när du vill skänka en vagn:

Barnvagnen ska vara rengjord och vi vill att du kollar att luften i däcken är okej och att vagnen är hel innan du lämnar den till oss. Vagnen ska vara redo att skickas och användas direkt.

TACK ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Vi tar även emot filtar, blöjor, mjölkersättning, strumpor, bärselar, bärryggsäckar, ryggsäckar, liggunderlag, sovsäckar, tält, rullatorer och kryckor.

Vill du hjälpa till med en insamling och har möjlighet att köra det insamlade till Skokloster, hör av dig!

Pengar hjälper oss att hjälpa ännu fler

Swisha ditt bidrag till Team Sweden Volunteers genom att scanna QR-koden ovan eller skriva in nummer: 1233559408 Swisha ditt bidrag till Team Sweden Volunteers genom att scanna QR-koden ovan eller skriva in nummer: 1233559408

Insamling av pengar pågår löpande och pengarna används till fraktkostnader, inköp av förnödenheter på plats i flyktinglägren (vatten, mat, blöjor, mediciner, santitesprodukter etc)*.

Vi tar tacksamt emot alla bidrag. Inget bidrag är för litet, även 5 kronor gör skillnad! <3

Du kan donera pengar till oss på följande sätt:​

  • Med Swish till nr: 1233559408
  • Plusgiro: 786278-2


Tusen tack för ditt bidrag!
 

* Resor och uppehälle på plats i Grekland har alla volontärer betalat ur egen ficka. Inga donerade pengar har gått eller går till våra volontärers omkostnader.

Våra underbara sponsorer

loading...
Hämta gärna hem och skriv ut våra affischer om ni vill sätta upp dem på anslagstavlor eller vid insamlingsevenemang!

Marknasdsför oss gärna där du bor eller jobbar!

Om du vill kan du hämta hem och skriva ut våra affischer och sätta upp dem vid insamlingar, på arbetsplatsen, på anslagstavlor eller på andra platser där människor rör sig. All hjälp vi kan få med marknadsföring är välkommen!

 Klicka här för att välja och hämta affischerOrgnr: 802498-7532 • Swish: 1233559408 • Plusgiro: 786278-2

© Team Sweden Volunteers


Integritetspolicy


Team Sweden Volunteers


 

volontärer, flyktinghjälp, Aten, Kos, Grekland, Lesbos, Moria, hjälp till flyktingar, hjälp flyktingar, Refugees Welcome, hjälporganisation, insamling till flyktingar, insamling av kläder, insamling av pengar, insamling av saker, insamling av barnvagnar, resor till flykingläger, hjälp till flyktingläger, TSV, barnvagnsinsamling