mobil-header3

Hjälp oss genom att bidra till våra insamlingar:

Förutom pengar samlar vi in och tar med oss, eller skickar ner, användbara saker till flyktinglägren. På denna sida skriver vi vad vi behöver och vad du kan hjälpa till med just nu.

Insamling av barnvagnar

Hittils har vi samlat in fler än 1700 barnvagnar som har skickats till flyktingläger i Grekland under 2019 - men vagnarna räcker ändå inte...

Vinterkylan i flyktinglägret Moria på den grekiska ön Lesbos är här och de minsta barnen har svårt att hålla värmen på den kalla marken. Därför har vi samlat in barnvagnar som nu skickas till detta läger. 

2020s insamling av barnvagnar är startad❣️

Har du en vagn att skänka, skänk den då gärna till oss.

Adresser och kontaktuppgifter till våra fantastiska volontärer som tar emot ser ni nedan:

LIDINGÖ/NORRA DJURGÅRDSSTADEN OCH GÄRDET
Ansvarig volontär: Ellinor strömstedt
Mail: ellinorcarlsson82@gmail.com
Tele: 0725640102

KISTA
Comfort Kista
Robin Azad, robin.azad@choice.se -Barception Manager, Comfort Hotel Kista
Adress: ‪Isafjordsgatan 21, 164 40 Kista‬
https://www.facebook.com/comforthotelkista/

JÄRFÄLLA/JAKOBSBERG
Melinas bilar AB
mina@melinasbilar.se
Tele: 070-9141921
Spjutvägen 5C
175 61 Järfälla

Barnvagnen ska vara rengjord och vi vill att du kollar att luften i däcken är okej och att vagnen är hel innan du lämnar den till oss. Vagnen ska vara redo att skickas och användas direkt.

TACK ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Utöver barnvagnar tar vi också emot blöjor, våtservetter, mjölkersättning, rullstolar, rullatorer, tält, sovsäckar, bärselar och barnvagnstillbehör såsom åkpåsar, ståbrädor, skötväskor mm.

Reportage från Moria

Den senaste sändningen av barnvagnar är nu framme i Moria. I denna artikel i EnköpingsPosten kan du läsa mer om hur utdelningen har gått.

Du hittar fler nyheter och reportage om barnvagnsinsamlingen på vår Facebook-sida: ww.facebook.com/teamswedenvolunteers

Nordic Choice Hotels hjälper oss att samla in barnvagnarna. En lista med hotel som tar emot vagnar läggs in på denna sida kring jul.
Nordic Choice Hotels hjälper oss att samla in barnvagnarna. En lista med hotel som tar emot vagnar läggs in på denna sida kring jul.

Pengar hjälper oss att hjälpa ännu fler

Swisha ditt bidrag till Team Sweden Volunteers på nr: 1233559408 Swisha ditt bidrag till Team Sweden Volunteers på nr: 1233559408

Insamling av pengar pågår löpande och pengarna används till fraktkostnader, inköp av förnödenheter på plats i flyktinglägren (vatten, mat, blöjor, mediciner, santitesprodukter etc)*.

Vi tar tacksamt emot alla bidrag. Inget bidrag är för litet, även 5 kronor gör skillnad! <3

Du kan donera pengar till oss på följande sätt:​

  • Med Swish till nr: 1233559408
  • Plusgiro: 786278-2


Tusen tack för ditt bidrag!
 

* Resor och uppehälle på plats i Grekland har alla volontärer betalat ur egen ficka. Inga donerade pengar har gått eller går till våra volontärers omkostnader.

Hämta gärna hem och skriv ut våra affischer om ni vill sätta upp dem på anslagstavlor eller vid insamlingsevenemang!

Marknasdsför oss gärna!

Om du vill kan du hämta hem och skriva ut våra affischer och sätta upp dem vid insamlingar, på arbetsplatsen, på anslagstavlor eller på andra platser där människor rör sig. All hjälp vi kan få med marknadsföring är välkommen!

 Klicka här för att välja och hämta affischerOrgnr: 802498-7532 • Swish: 1233559408 • Plusgiro: 786278-2


 

© Team Sweden Volunteers


Team Sweden Volunteers


 

volontärer, flyktinghjälp, Aten, Kos, Grekland, Lesbos, Moria, hjälp till flyktingar, hjälp flyktingar, Refugees Welcome, hjälporganisation, insamling till flyktingar, insamling av kläder, insamling av pengar, insamling av saker, insamling av barnvagnar, resor till flykingläger, hjälp till flyktingläger, TSV, barnvagnsinsamling