tsv-mobile-header2

Följ vårt arbete via Instagram

Här ser ni de 5 senaste bilderna vi publicerat på Instagram. För att se fler klicka här

87

Ca 70 vagnar står nu på lagret och väntar på att skickas. Igår har Peter och Salah hämtat hela 27 vagnar runt om i Stockholm! Stort tack alla som skänkt! Flera vagnar står kvar hemma hos några av oss i styrelsen och ska tas till lagret och än samlar vi in och kommer fortsätta hämta i veckan som kommer. Vi har beslutat att skicka minst 100 vagnar innan jul. Vilken julklapp det blir att ge små barn möjligheten att ligga nerbäddade i en vagn istället för att ligga på en lerig filt på marken! Vi kommer fortsätta samla in fler vagnar efter jul också och målet är att skicka ytterligare 100 vagnar i slutet på januari. Tack för att ni gör detta möjligt ❤️ Ingen kan göra allt men alla kan göra något.

63

Lilla lastbilen hämtad och idag åker Peter och Salah runt i Stockholm hela dagen och hämtar vagnar. Vi kommer vara i Huddinge, Tyresö, Bandhagen, Aspudden, Örnsberg, Fittja, Spånga, Älvsjö bland annat. Ring 0762-244290 om du har en vagn att skänka. Nu kör vi!

37

Nu är 5 barnvagnar (och Mehdi) på väg från Göteborg till Stockholm! Tack snälla ni som tog er till mötesplatsen i måndags och lämnade vagnar ❤ I helgen blir det upphämtning av vagnar i Västerås, Uppsala och Örebro, se vårt tidigare inlägg. Glöm inte att meddela om du kommer med en vagn (eller flera) så vi kan planera hur många bilar och/eller släp vi ska ta med.

43

44

Nu står även 8 vagnar hos Elisabet. Totalt 20 vagnar insamlade! Många fler är på väg denna och nästa vecka men många många fler behövs. Målet är 200 inom 2 veckor. Visst klarat vi det? Dela gärna vårt Facebook inlägg så vi når fler. Länk i bio.


Orgnr: 802498-7532  • Swish: 1233559408 • Plusgiro: 786278-2


 

© Team Sweden Volunteers


Team Sweden Volunteers


 

Volontärresor, volontärresa, volontär, volontärer, flyktinghjälp, flyktingar, Aten, Athens, Idomeni, Kos, Grekland, Greece, refugees, refugee, hjälp till flyktingar, hjälp flyktingar, Refugees Welcome, hjälporganisation, insamling till flyktingar, insamling av kläder, insamling av pengar, insamling av saker