mobil-header3

Detta är våra fantastiska sponsorer

Hemsida24 sponsrar oss med den här hemsidan som vi skapat i deras verktyg. Behöver du också en hemsida som är jättelätt att starta och hantera? Då rekomenderar vi Hemsida24 varmt!
Loopia sponsrar oss med hosting av våran domän och tillhandahåller vår e-post. Behöver du också köpa ett domännamn, eller behöver du ett webbhotell? Då rekommenderar vi Loopia som är jätteproffsiga och prisvärda!
Facebookgruppen #inteimittnamn – SD representerar inte mig! säljer produkter i sin webbshop och vinsten delas bland annat ut till våran organisation.
Tack Malexander Camping som ger alla pengar som dom får in på pantburkar och flaskor till våran organisation!
Vi vill rikta vårt varmaste tack till LIBRESSE som skänkt oss tre pallar med bindor. Det är hela 4.000 paket! Detta kommer göra stor skillnad för utsatta kvinnor. Tack! <3
Varmt tack för sponsringen med 8 pallar klämmisar ifrån Ella's Kitchen Sverige❣️ heeeelt fantastiskt och kommer vara så uppskattat av alla barn och föräldrar i lägren!
Vi vill tacka Babyproffsen för alla barnvagnsliggdelar vi fått av dem! Nu är det många lyckliga barn som slipper sova på golvet i flktinglägren. <3
Vi vill verkligen tacka Upplands Motor Ford Transit Center för sponsring av bilar så att vi kunnat hämta alla vagnarna! De har verkligen gjort detta möjligt! Och vilka fantastiska bilar det är! Totalt har vi transporterat runt 100 vagnar i dessa bilarna! Och så sköna att köra! Lyx och trots långa körsträckor har vi suttit jättebekvämt. Så om ni ska köpa bil vet ni vart ni ska vända er!
Vi tackar Sign för de fina tröjor vi fått!
World Wise Baby har gett oss 3 pallar med totalt 40❣️ splitternya barnvagnar från märket Joie! Tusen tack!
Vi tackar JC plåt som transporterat allt vi samlat in i Malmö till oss i Skokloster!
Tack Anna Tebelius Bodin på Hjärna Utbildning för ditt jättestora bidrag till frakten av barnvagnar till Grekland!
Tack Erikshjälpen för Erikshjälpen för de 39000kr ni skänkt till fraktkostnaden för barnvagnar 2019! Erikshjälpen är en barnrättsorganisation som utifrån FN:s barnkonvention kämpar för att barn som lever i fattigdom och utsatthet ska få ett bättre liv, både nu och i framtiden.
Apoteket Hjärtat
Caperio har sponsrat oss med nya arbetskläder hösten 2016.
InterSport Bålsta
Tusen tack Britax som har skänkt vagnar och tillbehör till vår insamling!
Vi tackar ÅF för de pengar som donerats till oss från företaget!
Jannice Dybedahl har byggt och hjälper oss att uppdatera denna hemsida. Hon har även skapat våra affischer och sköter den löpande kontakten med Hemsida24 och Loopia för ärenden som rör vår domän, e-post mm.

Vill ert företag hjälpa till genom att sponsra oss?

Vi tar i så fall med glädje emot:

  • Pengar
  • Ryggsäckar att ha ute i fält
  • Kostnaden för hyrbilar på plats
  • Frakt av förnödenheter
Självklart kommer ert företag att uppmärksammas och tackas, både här på hemsidan och i sociala medier. Vi gör givetvis reklam med er logo och med länkning. Låter det intressant?
Kontakta oss:  teamswedenvolunteers@gmail.com

Skänk en gåva och hjälp människor på flykt!

Swish: 1233559408
Plusgiro: 786278-2
 


Orgnr: 802498-7532 • Swish: 1233559408 • Plusgiro: 786278-2

© Team Sweden Volunteers


Integritetspolicy


Team Sweden Volunteers


 

volontärer, flyktinghjälp, Aten, Kos, Grekland, Lesbos, Moria, hjälp till flyktingar, hjälp flyktingar, Refugees Welcome, hjälporganisation, insamling till flyktingar, insamling av kläder, insamling av pengar, insamling av saker, insamling av barnvagnar, resor till flykingläger, hjälp till flyktingläger, TSV, barnvagnsinsamling