tsv-mobile-header2

Detta är våra fantastiska sponsorer

Hemsida24 sponsrar oss med den här hemsidan som vi skapat i deras verktyg. Behöver du också en hemsida som är jättelätt att starta och hantera? Då rekomenderar vi Hemsida24 varmt!
Loopia sponsrar oss med hosting av våran domän och tillhandahåller vår e-post. Behöver du också köpa ett domännamn, eller behöver du ett webbhotell? Då rekommenderar vi Loopia som är jätteproffsiga och prisvärda!
World Wise Baby har gett oss 3 pallar med totalt 40❣️ splitternya barnvagnar från märket Joie! Tusen tack!
Vi tackar ÅF för de pengar som donerats till oss från företaget!
Vi vill verkligen tacka Upplands Motor Ford Transit Center för sponsring av bilar så att vi kunnat hämta alla vagnarna! De har verkligen gjort detta möjligt! Och vilka fantastiska bilar det är! Totalt har vi transporterat runt 100 vagnar i dessa bilarna! Och så sköna att köra! Lyx och trots långa körsträckor har vi suttit jättebekvämt. Så om ni ska köpa bil vet ni vart ni ska vända er!
Caperio har sponsrat oss med nya arbetskläder hösten 2016.
Apoteket Hjärtat
InterSport Bålsta
Jannice Dybedahl har byggt och hjälper oss att uppdatera denna hemsida åt oss. Hon har även skapat våra affischer. Hon har även löpand kontakt med Hemsida24 och Loopia för ärenden som rör vår domän, e-post mm.
loading...

Vill ert företag hjälpa till genom att sponsra oss?

Vi tar i så fall med glädje emot:

  • Pengar
  • Ryggsäckar att ha ute i fält
  • Kostnaden för hyrbilar på plats
  • Frakt av förnödenheter
Självklart kommer ert företag att uppmärksammas och tackas, både här på hemsidan och i sociala medier. Vi gör givetvis reklam med er logo och med länkning. Låter det intressant?
Kontakta oss:  teamswedenvolunteers@gmail.com

Skänk en gåva och hjälp människor på flykt!

Swish: 1233559408
Plusgiro: 786278-2
 


Orgnr: 802498-7532  • Swish: 1233559408 • Plusgiro: 786278-2


 

© Team Sweden Volunteers


Team Sweden Volunteers


 

Volontärresor, volontärresa, volontär, flyktinghjälp, flyktingar, Aten, Kos, Grekland, refugee, hjälp till flyktingar, hjälp flyktingar, Refugees Welcome, hjälporganisation, insamling till flyktingar, insamling av kläder, insamling av pengar, insamling av saker, insamling av barnvagnar, resor till flykingläger