mobil-header3

Volontärsresor

För människor som flyr krig, har lämnat sina hem och tillhörigheter, sitt jobb, sina vänner och släktingar. De flesta har varit på resande fot i veckor, antagligen har de gått fler mil än vi har gjort tillsammans.
Med största sannolikhet har de även betalat alldeles för mycket pengar till människosmugglare. Allt för att inte bli krigets nästa offer.

Det minsta man kan göra för dessa människor, tycker vi, är att visa medmänsklighet. Man kan försöka göra deras situation lite drägligare.

Känner du som vi? Då är du varmt välkommen att arbeta med oss!

Vi har varit på plats kontinuerligt i Aten sedan hösten 2015 till den 31 augusti 2016 men nu gör vi istället resor med punktinsatser då behovet ser annorlunda ut. Detta kan komma att ändras då flyktingkrisen ändras hela tiden. Vi följer behoven och vill vara flexibla i våra hjälpinsatser. Vi gör även insatser i Sverige runt om i landet och tittar även på möjligheterna att hjälpa mer internationellt.

Vi hjälper alla nya volontärer med att boka resa och boende. Vi ger all information som vi kan så att man är så förberedd inför sin resa som möjligt. På plats har vi mobiltelefoner, västar att arbeta i och förnödenheter och material.

Vår vision är att alla donerade pengar oavkortat ska gå till människorna som är i nöd och därför står varje volontär för sin egen resa, boende och eget uppehälle.

Kontakta oss om du vill hjälpa oss i vårt arbete!

Reseskildring:
Natalie Snell-Redon från Bro var med från start och har redan hunnit göra två omskakande och lärorika resor, en till Kos och en till Aten.
Läs mer...

Skänk en gåva och hjälp människor på flykt!

Swish: 1233559408
Plusgiro: 786278-2

Bilder från vårat arbete

loading...

Film från vår ordförande

Fantastiskt fin stund med barn och föräldrar i väntan på registrering hos polisen 󾬗

Publicerat av Team Sweden volunteers den 6 januari 2016


Orgnr: 802498-7532 • Swish: 1233559408 • Plusgiro: 786278-2


 

© Team Sweden Volunteers


Team Sweden Volunteers


 

volontärer, flyktinghjälp, Aten, Kos, Grekland, Lesbos, Moria, hjälp till flyktingar, hjälp flyktingar, Refugees Welcome, hjälporganisation, insamling till flyktingar, insamling av kläder, insamling av pengar, insamling av saker, insamling av barnvagnar, resor till flykingläger, hjälp till flyktingläger, TSV, barnvagnsinsamling